Dijital baskı dünyası bu yıl Ekim’de buluşacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSTANBUL (İGFA) – Dünya genelinde milyarlarca dolarlık devasa bir pazar hacmine ulaşan ve her yıl sürekli büyüyen dijital baskı endüstrisine dair gelişmeleri yerinde görmek isteyenler, bu yıl ilk defa yeni tarihleri 31 Ekim – 3 Kasım 2024’te ziyaretçiyle buluşacak.

Bu yıl 25.’si gerçekleştirilecek olan SIGN İstanbul Fuarı’nda hemen her türlü malzeme üzerine, hayal gücüyle sınırlı tasarımları hızlı ve ekonomik biçimde basabilen dijital teknolojiler sergilenecek.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haber İrfan ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bettürkey Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Kurumsal Web Tasarımı - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Gündem - Kadın Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay -