BUSKİ ekipleri sahil bölgelerinde teyakkuzda

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BURSA (İGFA) – Bursa’da etkili olan sağanak yağış ve şiddeli lodos merkez ilçelerde çatı uçmaları, ağaç ve reklam panoları devrilmesine yol açarken, deniz, sahil bölgelerini aşarak sokaklara su baskınlarına neden oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler ve BUSKİ çalışanları, Gemlik ve Kurşunlu’daki zorlu duruma karşı teyakkuza geçti.

Ekipler sahada mücadelesini sürdürürken, deniz suları Kurşunlu’da içlere kadar ilerleyen noktalarda su tahliyeleri için seferber oldu.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haber İrfan ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

megapari Bettürkey Giriş - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Kurumsal Web Tasarımı - Antalya haber - İzmir Haber - İzmir Haber - Gündem - Kadın Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Kuranda Evrim - Havadis -