Ekmek ve simit fiyatlarına ‘görüş alma’ koşulu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA (İGFA) – Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu, “Esnaf ve Sanatkarlarca Üretilen Mal ve Hizmetlerin Fiyat Tarifeleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik’i bugünkü Resmi Gazete’de yayımladı.

Yeni yönetmeliğe göre ekmek ve simit fiyatı, il genelinde oluşturulacak komisyon tarafından değerlendirilmesi hedeflendi.

Söz konusu komisyonun ilgili belediye, Ticaret İl Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ticaret ve sanayi odası veya ticaret odası ile ilgili odanın temsilcilerinden oluşturulacağı, fiyatların Ticaret Bakanlığı’nın olumlu görüşünün alınmasından sonra Birlik tarafından onaylanacağı kaydedildi.

Yönetmelik kapsamında bakanlığın olumsuz görüş bildirilmesi durumunda Birlik, yeni tarife talebini gerekçeleri ile birlikte komisyon toplanmaksızın tekrar Bakanlığın görüşüne sunarak, görüşün alınmasından sonra kararın onaylanacağı hüküm altına alındı.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haber İrfan ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bettürkey Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Kurumsal Web Tasarımı - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Gündem - Kadın Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay -