Genel

Dilek Danışmanlık ile İşletmenizi Büyütebilirsiniz

Dilek Danışmanlık, küçük ve orta ölçekli işletmelere kurumsallaşma, kalite belgelerinin alınması, tanıtım ve reklam gibi konularda etkili hizmet sunan bir firma olarak iş dünyasında yer alıyor. Danışan firmalar belirlenen hizmet alanlarında sürekli profesyonel destek alabiliyor.

Hizmet Alanları

 Firmanın hizmet verdiği alanlar web sitesinden görüntülenebiliyor. 7/24 açık olan iletişim kanallarından ulaşıldığında detaylı bilgi almak da mümkün. Örneğin DMO danışmanlık ihtiyaçları için Dilek Danışmanlık ideal bir adrestir. Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı bir kamu iktisadi kuruluşu olan Devlet Mahsulleri Ofisi, kamu kurumlarına malzeme tedariki sağlar. Kaliteli bir danışmanlık ve dmo e-satış danışmanlık hizmetleri ile alınacak pay artırılabilir.

Kalite Standart Belgeleri

TSE belgesi gibi birtakım kalite standart belgeleri yurt içi ve yurt dışı piyasalarda güven ve itibar sağlar. Dilek Danışmanlık belge alım süreçlerini hızlı ve kolay hale getiriyor.

İso 9001 kalite yönetim sistemleri, CE belgelendirme, iso 4001 çevre yönetim sistemleri gibi birçok alanda kaliteli ürün ve hizmetlere buradan ulaşılarak hızlı ve kalıcı büyüme sağlanabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir