Gündem

Murat Dönmez; Tek derdimiz, ortak sevdamız Mustafakemalpaşa

Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği çatısı altında uzun yıllardır birçok görev ve sorumluluk alan iş insanı Murat Dönmez, Cumartesi günü gerçekleşecek kongrede öncesi “30 yıllık bir sevda” diyerek adaylığını açıkladı.

BURSA (İGFA) – Bursa merkezde yaşayan 150 bini aşkın Mustafakemalpaşalıların sesi olan Mustafakemalpaşalılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde seçim heyecanı yaşanıyor. Uzun yıllar dernek çatısı payfix ile bahis altında birçok görev ve sorumluluk alan iş insanı Murat Dönmez adaylığını açıklayarak, “Derneğimizin kurumsal kimliğinin verdiği gücü arkamıza alıp, tüm siyasi görüşlere saygılı ama siyaset üstü ve sadece Mustafakemalpaşa aşkı ile hizmet etmeye geliyoruz.” Dedi.

“PAŞADER’in ana hedefi olan eğitime destek için, iyi günde ve kötü günde hemşehrilerimize omuz vermek için, kültürel değerlerimizi ve ilçemizin güzelliklerini Türkiye’ye duyurmak, Kadınlarımızın sesine ses olmak, Mahalle Derneklerimiz ile bir bütün olup kimseyi ayrıştırmadan, el ele, gönül bağı ile hizmet etmek istiyoruz. “Diyen Murat Dönmez sözlerini

“Ben murat dönmez. Beni tanıyorsunuz; PAŞADER’in yardım faaliyetlerinden spor aktivitelerine, öğrenci burslarından hayallerimizi süsleyen ar-ge çalışmalarına kadar, gece gündüz, durmadan, yorulmadan, dinlenmeden hizmet verdim. İyisini yaptık. Şimdi daha da iyisini yapmak için Mustafakemalpaşalılar eğitim, kültür ve yardımlaşma derneğimizin başkanlığına adaylığımı tüm kamuoyu ile paylaşıyorum.” Şeklinde konuştu.

Murat Dönmez, sevgi, ilgi ve bilgi ile derneklerini geleceğe taşıyacak yol arkadaşlarının sanayi, bilişim sektörü, basın, spor camiası, esnaf, memur, kadın, gençlere kadar herkesi temsil edeceğini de söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir