Kayseri Büyükşehir personeline ‘ilk yardım’ eğitimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından belirli periyotlarla düzenlenen eğitim seminerleri tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda personele kaza, yangın ve olası doğal afet durumlarında ilk müdahaleyi yapabilme kabiliyeti kazandırmak için ilk yardım eğitimleri verildi.

Büyükşehir Belediyesi personeline “İlk Yardım Eğitimleri” kapsamında öncelikle ilk yardım ile ilgili temel kavramlar anlatıldı. Daha sonra kanamalar, yaralanmalar, kırık çıkık ve burkulmalar, bayılma ve koma gibi birçok konu işlendi.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haber İrfan ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bettürkey Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Kurumsal Web Tasarımı - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Gündem - Kadın Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay -