Sağlık

Didier Deschamps: Kendinizi baskı altına almanıza gerek yok

Fransa milli takım teknik direktörü Didier Deschamps, yarı finale baskı ve stres olmadan ulaşmak istediklerini söyledi. Didier Deschamps, İngiltere ile oynanacak 2022 Dünya Kupası çeyrek finali öncesi FIFA Medya Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi.

İngiltere’nin ne yapacağını bilen bir takım olduğunu söyleyen Deschapms, “Her maça en iyi şekilde konsantre olmamız gerekiyor. Üzerimizde baskı hissetmenin ve kendimizi baskı altına almanın bir anlamı yok. Amacımız yarı totobo finale çıkmak.’’ Dedi.

Şampiyonada şimdiye kadar beş gol atan Kylian Mbappe hakkında sorulan kıdemli teknik direktör, “İngiltere, Kylian için hazırlanacak ama o fark yaratacak niteliklere sahip” yanıtını verdi. “Hedeflerinize ulaşmak için totobo kayıt hızdan fazlası gerekir” “Ritim, oyunun anahtarlarından biridir.

Hızlı olduğunuzda, rakibin organize olması için daha az zaman vardır. Gol atmak hızdan daha fazlasını gerektirir. İngiltere bu konuda çok gol atıyor, güçlü kontra atak yapıyor.” Teknik yetenek, gol atma yeteneği ve duran top totobo giriş tehlikesi gibi birçok kaliteleri de var” dedi.

Basın toplantısına katılan kaleci Hugo Lloris de Tottenham takım arkadaşı Harry Kane ile arasının çok iyi olduğunu belirterek, “9 yıldır birlikte oynuyoruz ve birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Söyleyecek sadece olumlu şeylerim var. O, kulüp ve İngiltere için çok önemli bir oyuncu” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir